קנקן הקוקטייל של מיטל

Print
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

מיטלי, האישה עם העיניים הכי תכולות שאי פעם תראו, יודעת מה טוב.

הבחורה הזו מלאה בסטייל ובאנרגיות חיוביות, אותן היא מפזרת לכל עבר.

לאחרונה, יצא לי בכמה מפגשים חברתיים ליהנות מהקוקטייל הזה, אותו היא מכינה בקערות גדולות או בקנקן (שלו עושה ריפיל..ועוד ריפיל).

בימים חמים אלו – אין משקה מרענן ממנו.

למרות שמדובר בבן כלאיים (עם טוויסט!) של המוחיטו והקאייפיריניה המוכרים, שכנראה לא מחדש יותר מדי לחלקכם, בכל זאת מצאתי לנכון להביא אותו לכאן. משום שלפעמים כיף לקבל תזכורת לדברים הקטנים והפשוטים שיכולים להקפיץ ולשדרג לנו את היום.

הכנתי את הקוקטיייל, בהנחייתה של מיטל, לכבוד ערב חברים שערכתי השבוע (במפגש בשעות היום הוא מתקבל לא פחות טוב ), והתגובות היו נלהבות ביותר.

שוב, מרגישה קצת כמו תקליט שבור, אבל בכל זאת חייבת להגיד את זה: כמו במתכונים רבים, אין כאן כמויות מדודות. המידות תלויות בגודל הכלי בו תבחרו ובמספר המילויים שתרצו. הכמות שאכתוב לכם כעת הספיקה לי במדויק לקערה גדולה ולקנקן מלאים במשקה הפרשי הזה.

מצרכים:

מצרכים לקוקטייל

5 לימונים חתוכים לקוביות.

צרור נדיב של עלי נענע שטופים וחתוכים גס

בקבוק ספרייט/דיאט ספרייט קר

בקבוק פיג'לינג (ליקר/וודקת תאנים ששומרים במקפיא עד השימוש)

כף תרכיז קפוא של פריגת בטעם לימונענע (אפשר גם בלי)

קרח

הוראות הכנה:

מכניסים לקנקן ו/או קערה גדולים ושקופים (הצבעוניות כאן יפה, חבל לא לראות אותה) את קוביות הלימונים ואת עלי הנענע ומועכים אותם היטב בעזרת מערוך או כותש שניצלים להוצאת טעמים.

לימונים

לימון ונענע נכתשים

נכתשים

מוסיפים את תרכיז הלימונענע וממשיכים לכתוש ולערבב.

הוספת התרכיז

מוסיפים קרח, פיג'לינג וספרייט/דיאט ספרייט.

הוספת פיגלינג

הוספת הספרייט

המשקה מוכן

מערבבים ומגישים מיד, עדיף בכוסות low ball.

צורת הגשה

כוס מוכנה

  1. ישנה אפשרות ללכת על הקלאסיקה ולהחליף את הפיג'לינג (או את ה"פיג'" בשפת ברמנים מדוברת) בקסאשה. אם זה הכיוון שאתם בוחרים, הוסיפו גם כמה כפות של מי סוכר לעסק (למי ששכח: מי סוכר = כמות זהה של סוכר שממיסים בכמות זהה של מים).

לחיים!

חגית מחזיקה כוס

עשוי לעניין אותך גם

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Published by

2 תגובות על “קנקן הקוקטייל של מיטל

  1. הדרינק,אכן,נראה מרענן.בינתיים הכנתי שוב (ושוב..) את הגספצ׳ו ,שגם עושה עבודה נהדרת בימים אלו!
    חג אהבה שמח!!
    עדנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *